Kourat

Olemme Konevel Oy:n jälleenmyyjä.

Meiltä myös puukourat nostureihin ja kaivukoneisiin, energiakourat, sorja- ja maakahmarit, rotaattorit ja riipukkeet, TigerCut -energiapuukourat sekä Rotar purkukourat.

Purku- ja lajittelukourat

Tigergrip – purku- ja lajittelukourista on saatavana mallit joita, käytetään yhdessä ”rototiltin” kanssa tai vaihtoehtoisesti kouran omalla pyörityksellä varustettuna. Oma pyörittäjä kannattaa valita silloin kun kouran käyttö on pääasiallisesti purkutyötä. Malleja löytyy 4 – 30 tonnin kaivukoneisiin.

Leuat ja kourien rungot on valmistettu Hardox – teräksestä mikä takaa pitkän käyttöiän kouralle. Leukojen huulilevyt ovat pulttikiinnitteiset.

Kourat kannattaa varustaa lukkoventtiilillä, jolloin varmistetaan leukojen kiinnipysyminen. Kourat tulevat tehtaalta ilman sovitteita. Sovitteet hitsataan kouriin maahantuojan toimesta tai asiakas voi tehdä sovitteen hitsauksen myös itse. Meiltä saat myös irtosovitteita suoraan varastosta.

Katso tarkemmat tekniset tiedot oheisesta esitteestä.

Kuvat

Esitteet

Kivi- ja kierrätyskourat

Tigergrip- kivi- ja kierrätyskourat on suunniteltu käytettäväksi niin nostureissa kuin kaivukoneissakin. Ne soveltuvat erinomaisesti kivimateriaalien, kantojen ja rautaromun käsittelyyn. Esimerkiksi GX28-50, GX36-50 ja GX55-50 mallit suunniteltiin Ruotsin viimeisten suurten myrskytuhojen raivaukseen, jossa kaivukoneilla raivattiin ajouria metsäkoneille myrskytuhoalueella. Eli kourilla käsiteltiin kokonaisia puunrunkoja joten järeyttä riittää.

Kuvista alemmat ovat ”romukourasta” tyyppimerkintä TG28 UG/9. Kouran avautuma riittää mainiosti romuautojen käsittelyyn ja 9 – piikkiä varmistaa myös pienempien romujen keräilyn. Uloimmat piikit on valmitettu 30 mm ja sisemmät 20 mm HARDOX-teräksestä joka varmistaa riittävän lujuuden rankassa työssä.Painoa kouralla on 400kg. Soveltuu 15 tonnimetrin nosturiin asti.

Mallistosta löytyy kouria nostureihin 3 – 30 tonnimetriä ja kaivukoneisiin 1,5 – 30 tonnia. Leukamalleja on useita, sopivan ja mallin löydät oheisista teknisistä tiedoista.

Kuvat

Esitteet